FL-003

This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.

Een Stedelijke Toevlucht in Cabanyal

Omarm de levendige sfeer van Valencia met dit volledig gerenoveerde vijf-slaapkamer appartement, een mix van klassieke elegantie en hedendaagse stijl. Gelegen naast de haven in een van de meest gewilde gebieden van de stad, dit huis ligt op een steenworp afstand van het strand en heeft snelle toegang tot het stadscentrum.

Het ruime interieur van dit pas gerenoveerde appartement toont de originele hoge bakstenen plafonds. De open woonruimte omvat een keuken, uitgerust met moderne apparatuur. Het appartement biedt plaats aan vijf dubbele slaapkamers. Twee volledige badkamers met douches dragen bij aan het gemak en de luxe van het huis.

Op zoek naar een solide investering? Dit appartement, op de tweede verdieping met een lift en 136 m2 groot, biedt een bruto jaarhuur van €36.000, wat resulteert in een lucratieve ROI van 8,3%. Kies voor onze vastgoedbeheerservice voor een zorgeloze investering in de bloeiende vastgoedmarkt van Valencia. Dit is uw kans om te investeren met minimale inspanning en maximale winst.

We zijn in de laatste fase van renovatie en zullen binnenkort de bijgewerkte afbeeldingen van dit voortreffelijke pand onthullen. De foto's zijn van een van onze andere appartementen in hetzelfde gebouw en zijn dus slechts een voorbeeld van het eindresultaat. Het appartement wordt ongemeubileerd opgeleverd, maar we bieden de service om het in te richten.

Icon of Meters Squared
136
Open
8.3%

Geïnteresseerd in onze projecten?

Kantoor Nederland:
Jonker Fransstraat 94a 3031 AW Rotterdam
Kantoor Spanje:
Carrer del Professor Beltrán Báguena, 5 46009 València,